Relatie Coaching

Als je problemen tegenkomt in je  relatie is dat meestal een aanleiding om jezelf vragen te stellen, in welke  ontwikkeling jij zit? Wie ben je? Wat zijn je basisbehoeften en wat probeer  je (bewust of onbewust) bij de ander te halen, of te veranderen. Door naar je  partner te (leren) luisteren kun je veel over je eigen gedrag te weten komen  (leren). Vaak moeten mensen een drempel over om dit te durven. Tijdens een  relatie coaching kun je samen ontdekken wat de kracht is van de ander, hoe je  optimaal gebruik van elkaar kunt maken zodat je gezamenlijk, met gezonde  inspanning, op ontspannen wijze en met goed resultaat samen verder ‘op weg’ kunt’.

Voor wie is het geschikt?                                                                                                 

Voor iedereen die een betere  relatie wil. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat iemand zegt: “Ik  hoef geen goede relatie”. Ons welzijn wordt in grote mate bepaald door  de kwaliteit van onze relatie. Open staan voor verandering en werken aan de  kwaliteit van je relatie geeft ontzettend veel voldoening en innerlijke rust.

Voor  informatie of een afspraak 0162 – 450832.

Luisteren.

Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij begint mij adviezen te geven, dan doe je niet  wat ik je vraag.

Als ik vraag naar mij te luisteren en jij begint mij te vertellen waarom ik iets niet zo moet  voelen als ik voel, dan neem jij mijn gevoelens niet serieus.

Als ik je vraag  naar mij te luisteren en jij denkt dat jij iets moet doen om mijn probleem op  te lossen, dan laat je mij in de steek, hoe vreemd dan ook mag lijken.

Dus, alsjeblieft,  luister alleen naar me en probeer me te begrijpen.

En als je wilt praten  wacht dan even en ik beloof je dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren.

 

Download Relatietest

 

 

Plaats reactie