25e-wereldvrede

Laatste 25e Wereldvrede wandeling en meditatie op Zondag 31 December.

Er bestaat geen duisternis in deze wereld, tenzij we de kracht van licht en liefde ontkennen. Tussen het bakken van oliebollen en het kopen van vuurwerk even stil staan bij de vrede in jezelf. Omstandigheden hebben we niet altijd in de hand, maar de manier waarop we omgaan met onze omstandigheden bepalen we zelf. Veel mensen staan op oudejaarsdag, op de drempel van het nieuwe jaar, een moment stil bij de vrede in henzelf, hun omgeving en de wereld. De meditatie heeft een humanistische karakter. Het is de laatste wandeling en meditatie, dus kom gerust! De Wereldvrede activiteiten worden verzorgd door Yoga en ontspanningsdocent Piet van der Pluijm en dochter Joni Rappange. Muzikaal wordt de meditatie ondersteund door muziek ensemble Diapason en zangeres Martine Slangen. Hoe méér zielen, hoe méér vreugde, hoe méér vrede!

Aanvang: Wereldvrede wandeling 09.30 uur t/m 11.30 uur. Vertrek Verrijzeniskerk. Via de Abdis van Thornstraat lopen we naar de heilige driehoek. Waar we traditiegetrouw een vredeskaars afgeven bij de kloosters. We komen terug bij de Verrijzeniskerk.

 

Aanvang:  Wereldvrede meditatie 12.45 uur t/m 14.00 uur. De meditatie duurt ruim een uur. Om precies 13.00 uur Nederlandse tijd vindt er op verschillende plaatsen in Nederland en over de gehele wereld een vredesmeditatie plaats. Miljoenen mensen staan op dat moment even stil bij de vrede in zichzelf, de vrede in hun omgeving en de vrede in de wereld. De Wereldvredemeditatie kan gezien worden als een goede afsluiting van 2017!

Breng je lunch mee, er is koffie of thee, maak er een vrede volle dag van! Opgave: niet nodig. Kosten: vrije gave.

Plaats: Verrijzeniskerk, Vondellaan 43, 4904 BA in Oosterhout.

Informatie: www.werkenaaninnerlijkevrede.com  pietvanderpluijm@hetnet.nl  of 06-25276590.