Nieuwsbrief Juli 2017

IMG_1604

De reis van je hoofd naar je hart. Ken je dat gevoel dat je maar blijft wikken en wegen? Enerzijds wil je vasthouden aan het bekende en veilige, anderzijds streef je naar ontwikkeling, spanning en vernieuwing. Je wilt blijven waar je bent en op het volgende moment niets liever dan wegrennen naar iets anders. Wanneer luister je nu naar het één en wanneer naar het ander, wanneer luister je nu naar je hoofd en wanneer naar je hart? In het voorbije tijdperk, het Vissentijdperk, lag de focus op de mannelijke energie. Dit heeft ons enerzijds veel goeds gebracht zoals wetgeving, wetenschap, democratie, scholing en welvaart, maar is inmiddels, zoals we dagelijks in de wereld kunnen zien, doorgeslagen. De mannelijke energie is zo overheersend geworden dat er een onbalans ontstaan is tussen mannelijke energie (hoofd) en vrouwelijke energie (hart). Als er geen balans is tussen beide energieën, leven wij in verdeeldheid. Hoe meer wij in afscheiding leven, hoe meer schade wij aanbrengen aan onszelf en onze omgeving. Lees meer: De reis van je hoofd naar je hart

________________________________________________________________________________________

Emoties spelen een grote rol in relaties en het hart. Inzicht hierin biedt het hierboven geplaatste animatie filmpje.

_________________________________________________________________________________________

Regen valt omdat de wolken het gewicht niet kunnen dragen. Tranen vallen omdat het hart de pijn niet langer kan dragen….

_________________________________________________________________________________________

IMG_1047

Vakantie! We zijn mensen, die heel veel aan ons hoofd hebben. Er is ons werk, dat ons soms boven  het hoofd groeit. Er moet zoveel gedaan worden. Agenda’s zijn overvol en deze op elkaar afstemmen lukt bijna niet. We hebben het allemaal even druk. Er worden plannen uitgedacht voor de toekomst; plannen, die handen en voeten moeten krijgen. We leven gejaagd en menigeen van ons zal het wel eens overkomen dat we ’s avonds hoofdpijn hebben van alle drukte.  Er is ons werk, ons gezin. We moeten onze gedachten er steeds bij houden, om niet aan dingen en aan mensen voorbij te gaan. Het maakt ons soms onrustig, soms zelfs zo onrustig om dat we gedwongen even afstand moeten nemen om weer op de adem van ons eigen leven te kunnen komen. Het is niet voor niets, dat de vakantietijd voor de meesten van ons een hele welkome tijd is. Een tijd waarin niet zoveel hoeft, een tijd van minder zorgen en van vrij zijn. Geen dwingende wekker in de vroege morgenuren, geen stok achter de deur, om wat nog klaar moet. Vakantie betekent vrijheid, thuis komen bij jezelf. Er komt tijd en energie vrij om ons hart te laten spreken, maar ook om anderen binnen te laten. Vakantie is een tijd, waarin we meer dan anders, tijd hebben voor elkaar. Fijne vakantie gewenst!

______________________________________________________________________________________

Naar je hart luisteren is verbonden raken met het diepste in jezelf. Eckhart Tolle.

__________________________________________________________________________________

Verbinding met de natuur! Yoga in de stadstuin “De Schelp” in de maand Augustus op 6 – 13 – 20 – en 27 zijn er weer yogalessen in de stadstuin. Breng vrienden, familie en buren mee om een vrijblijvend en gratis een yogales in de buitenlucht te ervaren. Ook dit jaar speelt Fred Brouwer op de didgeridoo en bansuri. Breng ook goed weer mee! We werken niet op de grond, dus je hoeft niets mee te brengen. Na afloop drinken we een kopje thee. De lessen gaan altijd door, ook al het heel slecht weer is! De les is van 10.00 tot 11.00 uur.

_________________________________________________________________________________________

IMG_1400

Acht werelden. Als we de totale ‘wereld’ zouden onderverdelen, zie je dat mensen de keuze hebben voor 8 werelden. Dat wil zeggen voor 8 opties die weer staan voor de richting die jij uit wilt gaan: De eerste is de vrije wereld is een wereld die vrij is van onderdrukking, grenzen en macht. De tweede is de gevoelswereld is een wereld waarin je persoonlijk mag voelen en ervaren. En waar we onze emotionele vaardigheden kunnen en mogen ontwikkelen. Begrippen als empathie, intuïtie, acceptatie, mededogen horen hierbij. De derde is de sociale wereld is een wereld waar ook oog en zorg is voor onze minder bedeelde medemens, waar de sterkste de zwakste helpt. De vierde is de behoudende wereld is een wereld waarin we aandacht hebben voor het milieu, de natuur, onze oorsprong. De vijfde is de zekere wereld is een wereld van wetenschap en feiten. Hier geloven we pas als we het kunnen zien. Het is ook de wereld van houden wat je hebt en geen risico’s nemen. De zesde is de rationele wereld is een analytische wereld met vergelijkingen, berekeningen, cijfers, data, logisch denken en duidelijkheid scheppen. De zevende is de ego wereld en die kent verschillende varianten van het IK zijn, ego betekent in het Latijn “IK” of wel jij als persoon, de belangrijkste zijn: Het ik wil ego, ik weet ego, ik ben ego, ik heb, ik kan. Het vertegenwoordigt ook het verlangen van de mens. De achtste is de dynamische wereld, deze wereld is er een van voortdurende verandering, beweging, evolutie, groei, ontwikkeling, vooruitgang, ontdekkingen, etc. Op dit moment zien we in de samenleving dat mensen vooral kiezen voor de gevoelswereld, de sociale wereld en de behoudende wereld (aandacht voor natuur, milieu, oorsprong). Wij bepalen dus zelf waar we bij willen horen. Welke werelden spelen bij jou een belangrijke rol?

_________________________________________________________________________________________

Als de muren op je af komen, open dan de deuren van je hart! Gys Miedema.

________________________________________________________________________________________

Joe Bonamassa & Tina Guo – “Woke Up Dreaming” Live. Joe Bonamassa was 29 April j.l. in de Ziggodome in Amsterdam. Tina Guo komt uit Sanghai en speelt de sterren van de hemel met haar cello. Ik nodig je uit om wakker te worden uit je droom en je hart te volgen zoals zij dat doen!

_________________________________________________________________________________________

jacq (3)

Jacqueline Etman, sedert 2 jaar columniste van de nieuwsbrief, getrouwd met Ton, moeder van Maud, werkzaam als doktersassistente, volgde daarnaast onderwijs in de sociale dienstverlening en het maatschappelijk werk en studeerde op latere leeftijd af in de theologie als geestelijk verzorger/pastoraal werker. Schrijven, zingen en cabaret hebben een speciaal plekje bij haar. Haar column is gelijk aan het maandelijkse thema, klik op: column 30

_________________________________________________________________________________________

IMG_1638

14 Juli Diapason ligconcert in de Copacabana Breda. Heerlijk liggend genieten van de wereldse mooie klanken van heel veel bijzondere instrumenten. Locatie Copacabana Overakkerstraat 190 in Breda. Prijs : €20. Binnenkomst vanaf 19:30 uur, om 20:00 uur begint het concert. Neem zelf een matje, deken en eventueel een kussen mee. Opgave: http://www.ssdempo.nl/ 

_________________________________________________________________________________________

IMG_1184

Ik dacht ooit, dat liefde: er mogen zijn betekende….. seksualiteit was…. trots zijn op mijn prestaties…. bezit was en macht…. goed gebekt zijn …. dat je liefde moest verdienen….. Liefde is net als de zuurstof die we inademen en we zijn ons zelf niet vaak bewust dat we zuurstof inademen, het ademen is een autonoom gebeuren. En toch is er zuurstof in de lucht en net als zuurstof is er ook liefde in de lucht. Voel de warmte ervan, voel de vreugde ervan en de vrijheid die zij met zich meedraagt. Liefde is een innerlijke staat van zijn. Er hoeft niet meer gepraat te worden, want zij uit zichzelf op duizend en één manieren, een blik, een aanraking, een beweging. Liefde is overal, maar je moet je ervan bewust zijn om haar ten volle te kunnen waarderen. De lucht die je ademt is overal, maar je neemt haar als vanzelfsprekend, tenzij je stopt en je ervan bewust wordt en je beseft dat zij je in leven houdt. Neem niets vanzelfsprekend, want als je dat doet neemt het al de vreugde en sprankeling uit het leven weg. Liefde begint in het klein en groeit en groeit.

Geef je liefde de ruimte om er te mogen zijn. Geef je liefde de kans om je zacht en ontvankelijk te maken. Geef je liefde warmte om te kunnen broeien en tot mededogen te komen. Geef je liefde licht om tot inzicht en moed te komen. Geef je liefde vertrouwen om je angsten te overwinnen en te blijven hopen. Geef je liefde rust en stilte om op krachten te kunnen komen. Geef je liefde je gevoel om jezelf en de ander aan te raken. Geef je liefde, liefde om jezelf en de ander te vergeven. Geef je liefde om te groeien en te bloeien.

______________________________________________________________________________________

Het hart verwelkt als het niet reageert op een ander hart. Pearl S.Buck.

________________________________________________________________________________________

Kun je, als je bent groot bent gebracht met alleen maar haat en wantrouwen om je heen nog een ander pad kiezen? Zak Ebrahim vertelt in deze Ted Talk hoe hij pas zeven jaar oud was toen zijn vader hielp met het beramen van de aanslag op het World Trade Center in 1993. Het verhaal van Zak Ebrahim is schokkend, indrukwekkend en uiteindelijk inspirerend.

________________________________________________________________________________________

img350%20(Small)[1]

Yoga in Augustus! Opnieuw zijn er weer Hatha yogalessen in Augustus voor de liefhebbers die niet op vakantie zijn! Iedere maandag en woensdagavond om 20.00 is er een yoga les bij mij thuis in de Ridderstraat 71. Er is plaats voor 8 deelnemers, geef je op als je graag deel wilt nemen. Ik heb nog plaats op de woensdagavond! 06-25276590 of pietvanderpluijm@hetnet.nl

_________________________________________________________________________________________

IMG_1042

Reis zonder landkaart. Durf te beginnen aan de langste reis in een mensenleven, van je hoofd naar je hart. Ga de confrontatie aan met weggestopte herinneringen en angsten, vertrouw alleen je hart als je de nacht ingaat en de schaduwen van je leven onder ogen ziet en uit het donker tevoorschijn haalt. Ontdek dat al je verdriet wordt genezen, al je angst van je weggenomen en je fantasie weer alle ruimte krijgt, door de tedere kracht van de liefde. Je hart wordt weer een veilige plaats van geluk en schoonheid, van stil en verborgen verlangen naar het moment dat je ziel vleugels krijgt. David Hodges Trappist van de abdij op Caldey Island. Uit: De reis van je hoofd naar je hart. Door: Leo Fijen.

________________________________________________________________________________________

IMG_1611

Luister eens naar je hart oefening? En beantwoordt meteen vanuit je hart de vragen! En deel ze met iemand!

1.Wat zie ik als ik in je ziel zou kunnen kijken?                                                                                                                                               2.Wat voor cijfer geef jij je eigen leven? En waarom?                                                                                                                                    3.Wat is voor jou een mooi mens?                                                                                                                                                                     4.Wat is uw litteken van het leven?                                                                                                                                                                       5.Welke dromen heeft u nog?

_________________________________________________________________________________________

Mark Knopfler (Glasgow, 1949) is een Schotse zanger en gitarist. Hij werd vooral bekend als frontman van de Britse rockband Dire Straits. En met Ruth Moody hebben we in de vorige nieuwsbrief al kennis gemaakt. Prachtig song, stemmen passen heel goed bij elkaar en wherever I go je neemt je hart mee!

_______________________________________________________________________________________

Voor wie zich in zijn hart thuis voelt, schijnen alle plaatsen op de aarde goed. Hermann Stehr.

_________________________________________________________________________________________

 IMG_0839

Jezelf Ontmoeten.

Wees wie je wilt zijn met al je plussen en je minnen met je onrust en je pijn en met je liefde diep van binnen…
met je zorgen, je vertrouwen met je vreugde en je leed met wat zich nog zal ontvouwen en…met wat je het liefste maar vergeet…
Met je warmte, je bezieling en met jouw spontaniteit met je pracht gevoel voor humor met je stijl, je waardigheid…
Wees wie je wilt zijn dan wint jouw licht aan kracht en gloed dan zal je stralen vanuit je kern omdat je dan…jezelf ontmoet.

________________________________________________________________________________________

Vandaag 1 Juli vier ik mijn geboortedag! Dit is een cadeau van zangeres Martine van Wensveen en fotograaf Sjoerd van Dijk! Mooi cadeau! Dank je wel Martine en Sjoerd!

______________________________________________________________________________

IMG_1612

Of je me nu hebt geduwd of aan me hebt getrokken, me hebt onderdrukt of opgetild, van me hebt gehouden of me hebt verlaten, me pijn hebt gedaan of geholpen…. Je bent een onderdeel van mijn groei. Dank je wel!

________________________________________________________________________________________

DSC_8038

Met sommige mensen leg je een bijzondere weg af. Het betreft hier Marlou, die ook de reis van het hoofd naar het hart heeft gemaakt, geheel op haar eigen unieke wijze, met de nodige tegenslag, veerkracht en tempo! Dit is ook meteen het bijzondere van mijn werkzaamheden! Het maakt me dankbaar en het geeft me iedere keer weer inspiratie en energie! Hoe de yogalessen mensen kan veranderen! Zo, zelfs dat Marlou nu bijna (eind van het jaar) een collega yogadocent is! Ze geeft al yoga les bij Poppy’s in het inloophuis in Oosterhout. Afgelopen 25 Juni heb ik haar mogen trouwen in de stadstuin de Schelp, als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand met Richard. Marlou en Richard blijf jullie hart volgen!

________________________________________________________________________________________

IMG_1202

Credo van een kind. Leg me jouw kennis niet op, ik wil het onbekende onderzoeken en zelf mijn ontdekkingen doen. Laat wat bekend is mij bevrijden, niet gevangen zetten. De wereld van jouw waarheid kan mijn beperking zijn; in jouw wijsheid kun je mij ontkennen. Geef me geen instructies, laten we de weg samen afleggen. Laat mijn rijkdom beginnen waar aan de jouwe een einde komt. Laat mij zien, zodat ik kan staan op jouw schouders. Laat jezelf zien, dan kan ik anders zijn. Jij zegt dat elk menselijk wezen kan liefhebben en scheppen. Dus ik begrijp hoe bang je wordt als ik je vraag naar die uitspraak te leven. Je zult niet ontdekken wie ik ben door naar jezelf te luisteren. Geef me geen instructies; laat me begaan. Als ik op jou lijk, heb ik gefaald.

______________________________________________________________________________________

Na haar opleiding aan het conservatorium verruilde ­de muzikale Femke Weidema uit Drachten Nederland voor de Verenigde Staten. Ze kreeg beurzen aangeboden in Boston en Los Angeles en schrijft muziek voor artiesten, films en tv-series (waaronder de serie ‘Nashville’). De 34-jarige Femke woont nu in Nashville en heeft inmiddels een (Latin) Grammy op haar naam staan. Haar carrière is geen geplaveid pad. “In L.A. woonde ik in een appartement zonder meubels. Ik had voor een comfortabel leven kunnen kiezen, maar de muziek komt voor mij altijd eerst. Dat is een bewuste keuze.” Dit is je hart volgen!

_________________________________________________________________________________________

IMG_1440

Ik geloof dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien, te worden gehoord, te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk dat ik kan geven is: de ander te zien, te horen, te begrijpen, aan te raken. Wanneer dat gebeurt voel ik dat er contact is gelegd.

______________________________________________________________________________________

 lotus

Hart meditatie. Over eenvoud, oprechtheid, zuiverheid en zekerheid. Herhaal in stilte het woord ‘eenvoud’ zevenmaal in je geest en concentreer je op de kruin van je hoofd. Herhaal dan het woord ‘oprechtheid’ zevenmaal in stilte en gevoelvol in je hart en concentreer je op je hart. Herhaal daarna het woord ‘zuiverheid’ zevenmaal in of in de buurt van je navelstreek; doe dit in stilte en met gevoel. Vestig vervolgens je aandacht op het derde oog, dat tussen en even boven de wenkbrauwen ligt, en herhaal in stilte zevenmaal het woord ‘zekerheid’. Plaats daarna je handen open op je schoot en zeg driemaal, “Ik ben eenvoudig.” Plaats daarna je hand op je hart en zeg driemaal. “Ik ben oprecht.” Leg vervolgens je hand op je navelstreek en herhaal, “Ik ben zuiver.” En plaats tenslotte je handen in de bidhouding en herhaal, “Ik ben zeker.”

________________________________________________________________________________________

IMG_1595

Parkfeest 2017. Het was alweer de 15e keer dat we op gezellige parkfeest waren met onze kinderen en vrienden. Het blijft zoals je kunt zien een heel vrolijk feest! Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen! Foto is van Casper van Aggelen.

________________________________________________________________________________________

Niets is beter om het hart te voeden dan te zorgen dat er weinig verlangens zijn.

_______________________________________________________________________________________

Gentri is een drie mans formatie zangers uit Utah in Amerika. Brad Robbins, Casey Elliot en Bradlew Quinn zijn goed geschoolde zangers. Stephen Nelson aan de piano en dan het nummer “Let it be” van de Beatles en de reden waarom Paul Mc Cartney dat nummer geschreven heeft, kippenvel. Kijk en luister zelf.

_______________________________________________________________________________________

 IMG_1206

Respect voor jezelf. Het is belangrijk dat we onszelf respecteren, want als je jezelf niet respecteert kun je ook niemand anders ter wereld respecteren. Houd van jezelf, want hier geldt hetzelfde, als je niet van jezelf kunt houden, wie kan dat wél van je houden? En als er geen liefde en respect voor jezelf bestaat, wordt de wereld een woestijn, want het is door liefde en respect dat er een tuin ontstaat in je ZIJN, dat je leert op de harp van je eigen hart te spelen. Van jezelf houden en jezelf respecteren betekent niet dat je nu een egoïst moet worden. Jezelf lief te hebben schept geen ego. Bomen houden van zichzelf en zij hebben geen ego en vogels houden van zichzelf en hebben geen ego. Ego komt niet liefde voort maar uit vergelijking. Als je jezelf met anderen vergelijkt, steekt het ego de kop op. Het ego kan twee gezichten hebben: of je lijdt aan een minderwaardigheidscomplex, dat is de ene kant van het ego, of je lijdt aan een meerderwaardigheidscomplex en dat is de andere kant van dezelfde ziekte. Als ik je dus zeg van je zelf te houden, zeg ik dat dus alsof je de enige bent in het hele bestaan. Er is niemand anders, dus kun je je met niemand vergelijken. Heb geen respect voor jezelf in vergelijking, maar waardeer gewoon jezelf, zo maar jezelf. En door dat respect waardeer je het leven want jij bént het leven en door die liefde houd je van het leven, want jij bent het leven. En door die liefde en respect, respecteer en houd je van het hele bestaan. Zeg maar tegen jezelf: ik respecteer en houd van mezelf!

_______________________________________________________________________________________

Activiteiten komend najaar:

cloud

Workshop op “Adem komen”op Zaterdag 7 Oktober Adem en angst zijn op een natuurlijke manier aan elkaar gekoppeld. Ervaar op deze dag zelf wat een verademing een bewuste ademhaling kan zijn. Tijd: 09.00 uur t/m 17.00 uur. Kosten: 55 euro. Meer informatie lees: Adem dag

ayurveda-spices1

Workshop “Kennismaking Ayurvedische keuken” op zaterdag 4 November. Aanvang om 14.00 uur en einde om ± 19.30 uur. Kosten 50 euro. Inclusief maaltijd en syllabus. Voor méér informatie klik: Voeding is meer dan datgene wat je tijdens het eten in je mond steekt

Schermafbeelding-2015-01-22-om-16.37.12

Workshop Geweldloos communiceren op vrijdagsavond 1 en zaterdag 2 December. Voor meer informatie, dubbel klikken:Informatie – 2 daagse workshop. Alle workshops vinden plaats in de eigen praktijk: Ridderstraat 71, 4902 PA in Oosterhout. Opgeven 0162-450832 of pietvanderpluijm@hetnet.nl

______________________________________________________________________________________

 IMG_1181

Heling van het hart, komt van binnenuit! Niet hooghartig, niet laaghartig: ‘t hart op de goede plek! Niet halfhartig, niet enghartig: ruimhartig voor alles wat leeft. Niet harteloos, niet dubbelhartig: maar één van hart en ziel. Niet luchthartig, niet lafhartig: trouwhartig gaan van je weg. Niet teerhartig, niet onbarmhartig, maar hartstochtelijk vanuit liefde! Edwin Knol.

_________________________________________________________________________________________

Indien het woord zilver en het zwijgen goud zou zijn, dan was de stem van je hart een veelkleurige diamant! Jacques Prevért.

______________________________________________________________________________________

Jan Willem Roy (Eindhoven, 1968) is een singer-songwriter. De eerste vier albums zijn Engelstalig, daarna ging hij door in het Nederlands en het Brabants. Samen met Gerard van Maasakkers maakte hij het lied “As ge ooit”.. Het Brabantstalige nummer werd een bescheiden hit. Maar nu is het weer Engelstalig en wat een mooie muziek maakt hij nu! Dit is een cover van de Walkabouts: Feel like Coing home. Hij zingt het life in de studio. Mooie ballad en we willen soms allemaal weer graag terug naar huis!

_________________________________________________________________________________________

IMG_1190

________________________________________________________________________________________

Poppy's

Inloophuis Poppy’s activiteiten! Kanker kan je leven totaal op z’n kop zetten. Als je zelf de diagnose krijgt. Of iemand die je lief is. Dan merk je hoe moeilijk het is om opnieuw zin te geven aan je leven. Poppy’s wil er voor jou zijn. Door een fijne plek te creëren waar je naartoe kunt gaan. Een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek, waar  je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen. Waar je mag zijn wie je bent. En door activiteiten te organiseren waaraan je kunt deelnemen of waar je naartoe kunt komen. Het Inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. Hier kun je ook even níet met ‘ziek zijn’ bezig zijn. Bijna alles kan, niets moet… Er is een grote diversiteit aan activiteiten van Yoga, wandelen, euritmie, high tea, schilderen, boekenclub, op verhaal komen, teveel om op te noemen! kijk op:http://inloophuispoppys.nl/

________________________________________________________________________________________

IMG_1510

________________________________________________________________________________________

2. Coaching

Coaching iets voor jou op dit moment? Veel mensen komen in hun leven of werk vraagstukken tegen waarvoor ze graag een klankbord willen hebben. Als je vastloopt, in vicieuze cirkels terechtkomt of gewoon niet veel verder komt bij het bereiken van je doelen, kan coaching je (weer) op weg helpen. Een sparringpartner buiten het eigen netwerk kan prettig zijn, je bent dan vrij om met ‘een buitenstaander’ op een andere manier naar je vragen te kijken. Vreemde ogen zien meer, ze kunnen je een nieuw perspectief aanreiken en samen met jou je eigen functioneren tegen het licht houden. Ik werk vanuit de holistische benadering; d.w.z. de mens wordt als een fysieke sociale, psychische en spirituele eenheid gezien en benaderd, voorts werk ik met tekeninganalyse, ademtherapie, geweldloos communiceren, counseling, lichaamswerk en het werken met doelstellingen. Het is voor mij belangrijk, dat ik vol respect, met openheid, echtheid en niet oordelend, kan luisteren naar de mens en waarbij zelfontplooiing en zelfredzaamheid belangrijke thema’s zijn. Informeer vrijblijvend 06-25276590.

_______________________________________________________________________________________

Werken aan innerlijke vrede Heb je de app al gedownload? (voor de Iphone of Ipad gebruikers) Wellicht heb je net geen Ipad of Iphone. Heb dan nog even geduld er wordt aan gewerkt dat deze app ook op android gaat werken, dus ook op een samsung, agnus etc. Wat staat erop? Er staan nu een aantal visualisaties op: Het kind in jezelf, de berg en afvalstoffen afvoeren. Ook staan er ontspanningen op: De waterbron, de elementen en de zee. Aan de kwaliteit van het geluid wordt gewerkt.  Klik op de link en je kunt de app gratis downloaden:https://itunes.apple.com/nl/app/werken-aan-innerlijke-vrede/id921259377?mt=8&uo=4

______________________________________________________________________________________

Om ama Rani is een bede voor een waardevol en energiek leven. Deze mantra opent het hart en creëert een diep gevoel van vrede!

_________________________________________________________________________________________IMG_1333

 

 

2 Reacties

  • marga,
    Geplaatst 3 juli 2017 08:47

    Hartverwarmend de tango tussen cello en gitaar. Iedere nieuwsbrief brengt verrassende muziek, naast alle mooie teksten. Dank!

  • Antoinette,
    Geplaatst 3 augustus 2017 19:32

    Heel erg bedankt voor de prachtige nieuwsbrief van juli 2017 Piet. Sinds lange tijd heb ik eindelijk weer eens een keer de tijd genomen om hem uitgebreid te lezen en te doorvoelen. Ik bewaar ze allemaal met de gedachte: “Dat lees ik wel een keertje als ik daar tijd voor heb”. En nu pas na maanden….jaren….. besef ik weer hoe ik mezelf tekort doe om niet de tijd te nemen voor jouw geweldige inzet. Wat een geweldige prestatie! Nogmaals dankjewel!

Plaats reactie