Nieuwsbrief Mei 2013

appel-bloesem-4-332242[1] Ontdekking. Er was eens een volk dat iedere lente een groot bloesemfeest organiseerde. Zodra bomen en struiken in bloei stonden, werd iedereen ingeschakeld om zorgvuldig al die kleine tere bloemetjes een voor een van de takken te plukken. Daar werden door de bewoners dan overheerlijke bloesemtaarten van gebakken. Door alle bloesem op deze manier te consumeren, kregen de gewassen zelf geen gelegenheid om zaden te produceren. Ze konden zich niet meer voortplanten. Langzamerhand stierven in dat land alle bomen en planten uit. Maar daar maakte het volk zich geen zorgen om. Als het ze wat te kaal werd, trokken ze gewoon naar een nieuwe streek met nieuwe gezonde planten. Daar leefden ze dan weer verder met die van generatie op generatie overgeleverde gewoonte om in de lente alle bloesem van bomen en struiken te halen. Het heeft jaren en jaren geduurd voordat ze bij toeval ontdekten dat als je de bloesem in de lente gewoon aan de boom laat hangen, je aan het einde van de zomer iets krijgt wat veel lekkerder en voedzamer is. Iets wat wij vandaag de dag fruit noemen. De bloesem staat voor onze wensen die we als mens allemaal hebben, soms negeren we en soms koesteren we onze wensen, hoe zit het met jouw wensen voor de toekomst, durf jij je wensen te koesteren, zorgvuldig te behandelen, ze serieus te nemen? (Uit Adempauzes, het is nog steeds te koop)

____________________________________________________________________________________________________________

image

De jaartraining: “de reis van je hoofd naar je hart” zit er op! Wat een bijzondere ervaring! Dankbaar dat ik mee ben gegaan met deze reis, de reis van je Hoofd naar je Hart. De fijne, hechte groep, waarmee heel veel is gedeeld, zo bijzonder, zo mooi! Van te voren kun je je daar geen een voorstelling bij maken. Zoveel inspiratie, diepgang en nieuwe ervaringen opgedaan, handvaten meegekregen, bagage waar je iets mee kan tijdens je verdere reis. Piet je bent voor mij een inspiratiebron, duidelijke, een zorgzame docent, waarbij ik me vanaf het begin af aan om mijn gemak heb gevoeld. Deze reis is een zeer waardevolle ervaring geweest! Lilian

In de jaartraining heb ik de rode draad in mijn leven duidelijker leren zien: in een veilige sfeer, ondersteund door muziek en lichaamswerk, hebben we stukjes van onze levensverhalen kunnen uitwisselen en onder ogen gekregen. Er is ruimte voor plezier en verdriet en aandacht voor lijf en ziel. Het is af en toe pittig – emotioneel en vermoeiend – maar vooral bevrijdend, bemoedigend en verfrissend! Vera.

Mijzelf deze jaartraining gunnen is de beste stap die ik dit jaar voor mijzelf gemaakt heb.Ofwel, van piekeren, onrust, irritatie, mijzelf wantrouwen en onveilig voelen naar –> rust, vertrouwen, veiligheid en geduld. Een hele reis, maar zo de moeite waard. Met daarbij een fantastische reisleider ( Piet) en super reisgenoten ( de groep). Vergeet ik haast nog te schrijven over de prachtige muziek en de heerlijke lunch. Ik zeg : “doen”. Janneke.

De reis van mijn hoofd naar mijn hart, is een meer dan bijzondere, waardevolle reis , welke voor mij een onomkeerbaar proces in gang heeft gezet, met meerdere handvatten voor de verdere vorming van mijn bewustzijn. Mariella.

De jaartraining “De reis van je Hoofd naar je Hart” heeft me na jaren van “in de kast leven” weer met beide benen op de grond gezet. Na jaren van “zoeken” heb ik mezelf gevonden. Zelf-acceptatie en zelf-repect zijn mooie woorden die echt betekenis hebben gekregen. Tijdens de eerste bijeenkomsten wordt een zeer vertrouwelijke sfeer gecreëerd,  waardoor je de rest van de bijeenkomsten niet wil missen. Ben je op zoek naar jezelf, dan is de jaartraining een “gouden greep” . Ton

Gedachten,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik, dat ik altijd en bij elke gelegenheid op de goede plek ben en dat alles wat er gebeurt goed is. Vanaf dat moment had ik rust. Vandaag weet ik –  dit is wat men “zelf respect “noemt.  Toen ik echt van mijzelf begon te houden erkende ik dat emotionele pijn en leed waarschuwingen waren om niet tegen mijn eigen waarheid in te leven. Vandaag weet ik – dat is wat men “authentiek zijn “ noemt. Toen ik echt van mijzelf begon te houden begreep ik hoe kwetsend het voor een ander kan zijn als ik mijn wensen opdring, terwijl ik weet dat de tijd nog niet rijp is – ook al was ik zelf deze persoon. Vandaag weet ik – dit is wat men “zelf respect “ noemt.  Toen ik echt van mijzelf begon te houden ben ik er mee gestopt te verlangen naar een ander leven en kon ik zien, dat alles om me heen een oproep tot groei was. Vandaag weet ik – dat is wat men “rijpheid” noemt. Toen ik echt van mijzelf begon te houden ben ik er mee gestopt om mijn vrije tijd te stelen, ben ik er mee gestopt grote projecten voor de toekomst te ontwerpen. Tegenwoordig doe ik alléén dingen waar ik plezier en vreugde uit schep, dingen waar ik van houd en die mijn hart raken, op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo. Vandaag weet ik – dit is wat men “eerlijkheid “ noemt. Toen ik echt van mijzelf begon te houden heb ik mij vrij gemaakt van alles wat niet gezond voor me was – voeding, mensen, dingen, situaties, en van alles wat mij steeds weer naar beneden trok, weg van mijzelf. In het begin noemde ik dit “Gezond egoïsme”, maar vandaag weet ik – dit is wat men “eigenliefde” noemt.  Toen ik echt van mijzelf begon te houden ben ik er mee gestopt altijd gelijk te willen hebben, op deze wijze heb ik minder vaak ongelijk. Vandaag weet ik – dit is wat men “eenvoud” noemt.  Toen ik echt van mijzelf begon te houden heb ik geweigerd om in het verleden te leven en om mij zorgen te maken om de toekomst. Nu leef ik op het moment waar de dingen gebeuren en op deze wijze leef ik elke dag. Ik noem het “perfectie.”  Toen ik echt van mijzelf begon te houden erkende ik dat mijn manier van denken mij ziek kan maken. Toen ik de kracht van mijn hart inschakelde kreeg mijn verstand een belangrijke partner. Deze verbinding noem ik de “wijsheid van het hart”. Wij hoeven niet bang te zijn voor conflicten en problemen met onszelf en anderen, want soms botsen zelfs de sterren op elkaar en er ontstaan nieuwe werelden. Vandaag weet ik: DIT IS HET LEVEN.  Bewustzijn is het beste instrument voor veranderding!

4. jaartraining Lezing over “De reis van je hoofd naar je hart”. Vrijdagavond 7 Juni. Het leven is een zoektocht, een queste. Er wordt veel van je geëist en je eist ook veel van jezelf. Je zoekt je weg, je zoekt balans. Je wilt vooruitgang, maar ook dicht bij je authentieke zelf blijven. Je wilt vol van het leven genieten, maar ook innerlijke rust voelen. Je wilt spiritualiteit, maar wel met beide benen op de grond. Uiteindelijk wil je op een effectieve en prettige manier bewust jezelf zijn. Je bent op zoek! Bij elke zoektocht is het belangrijk om oude patronen te doorbreken. Als we in staat zijn oude (beperkte) patronen te herkennen, te erkennen, hier expressie aan te geven en het nieuwe te onderzoeken, dan is er ruimte voor innerlijke groei. In principe weten we allemaal in ons binnenste wat we willen, maar hoe begin je? We weten vaak nog veel beter wat we niet méér willen, belangrijk is om daar geen energie meer aan te geven, en jezelf de vraag te stellen: Heb ik de moed om los te laten wat niet meer werkt?  Heb ik het lef om op zoek te gaan naar mezelf?  Heb ik de durf om naar mijn hart (mijn innerlijke stem) te luisteren?

Op deze lezing gaan we op zoek naar onze wensen en maken we contact met onze beperkte overtuigingen. Het belooft een speelse, boeiende avond te worden, waarbij lijf, emotie en verstand samen zullen werken om meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijke toekomst. Je bent van harte welkom. Waar: Ridderstraat 71, in Oosterhout. Datum: Vrijdag 7 Juni 2013.  Aanvang; 20.00 uur.Einde: 22.00 uur. Kosten: 7.50 euro inclusief koffie/thee en tekst. Verzorgd door: Yoga en ontspanningsdocent Piet van der Pluijm. Klik hier voor: Opgave Lezing

 ___________________________________________________________________________________________________________

SONY DSC Pinksterconcert met Hein Braat en Yvonne van Oostrum op 18 mei in de Mariakerk. Hein Braat is een zeer geliefd en kundig Sanskriet recitatie leraar en is beroemd om zijn diepe basstem. Bij dit meditatieve concert luister je naar muziek, liedjes en mantra’s en je kunt meezingen met een aantal van de mantra’s. Hoe het werkt is nog eigenlijk steeds een mysterie, maar de steeds weer herhaalde woorden van de mantra harmoniseren op een diep niveau en helpen om in balans te komen. Zingend en luisterend stopt het denken en kom je in een meditatieve sfeer en wordt je ontvankelijk voor wat zich afspeelt in de diepere lagen van je ziel. Informatie: Mariakerk, Wilhelminalaan 63, datum 18 Mei, aanvang 20.00 uur en kosten 10 euro. Geef je op bij info@thomasoosterhout.nl of 06-16935992.

____________________________________________________________________________________________________________

Jij, jij zelf, evenzeer als wie dan ook in het gehele universum, verdient jouw liefde en affectie. (Siddharta Gautama/Boeddha)

____________________________________________________________________________________________________________

ayurveda-spices[1] Workshop kennismaking Ayurvedische keuken: zaterdag 1 Juni 2013. Ayurvedisch koken is een manier van zorg dragen voor ons lichamelijke en geestelijk welzijn. Voor ieder mens is dit anders. Het voedsel dat hij of zij tot zich neemt hoort daarop te worden aangepast. Maar hoe kook je Ayurvedisch met Nederlandse groenten, specerijen en kruiden. In de workshop gaan we kijken welke constitutie je hebt, wat de Ayurvedische keuken zo speciaal maakt en er wordt ook gegeten. Datum zaterdag 1 Juni, aanvang om 14.00 uur en einde om ± 20. 00 uur. Kosten 55 euro. Inclusief maaltijd en syllabus. Plaats: Ridderstraat 71, 4902 PA in Oosterhout. Voor méér informatie  en opgave klik: Voeding is meer dan datgene wat je tijdens het eten in je mond steekt   Plaats: Ridderstraat 71, 4902 PA Oosterhout. 0162 – 450832.

_____________________________________________________________________________________________________________

Sandra zingt voor War Child.

Sandra van Nieuwland deed vorig jaar in de zomer auditie voor het derde seizoen van The voice of Holland. Ze wist hiermee alle vier de coaches voor zich te laten draaien en koos toen voor Trijntje Oosterhuis. Op 24 september wist Van Nieuwland een gouden plaat te halen met haar versie van More die ze tijdens de Blind Audition van het derde seizoen van The voice of Holland zong. Tijdens Van Nieuwlands eerste liveshow kreeg ze een platina award van More en bereikte hierdoor wat nog nooit is voorgekomen in een talentenjacht, namelijk een platina single tijdens de competitie zelf. Op  23 november 2012 schreef Van Nieuwland geschiedenis door in de single top 100 zowel de nummer 1 positie als de nummer 2 positie te behalen. Nog nooit eerder wist een Nederlandse artiest dit de twee bovenste posities tegelijk te bemachtigen. Een week later overtreft ze haar eigen record, door met Begginop de eerste positie binnen te komen en haar andere twee nummers op de tweede en derde positie in de lijst te hebben. Een week later kwam ook haar vierde nummer New Age binnen op de eerste plek, hoe zo een groot talent, kijk en luister zelf maar!

_____________________________________________________________________________________________________________

yoga in de stadschelp Yoga in de stadstuin “De Schelp” in de maand Juni. Op 2 – 9 – 16  en 30 Juni zijn er weer yogalessen in de stadstuin. Breng vrienden, familie en buren mee om vrijblijvend en gratis een yogales in de buitenlucht te ervaren. Ook dit jaar speelt Fred Brouwer op de didgeridoo. Breng ook goed weer mee! We werken niet op de grond, dus je hoeft niets mee te brengen, als alleen jezelf. Na afloop drinken we een kopje thee. De lessen gaan altijd door en ook al het heel slecht weer is! Aanvang is 10.00 tot 11.00 uur, daarna is er thee.

__________________________________________________________________________________________________________

water_par[1] Kort verhaal. Een psychologe liep rond in een kamer, terwijl zij stress beheersing aan een publiek leerde. Toen ze een glas water optilde, verwachtte iedereen dat ze de “half vol of half leeg”-vraag zou gaan stellen. Maar, met een glimlach op haar gezicht, vroeg ze: “hoe zwaar is dit glas met water?” De antwoorden verschilde tussen de 225 gram en de 567 gram. Ze antwoorde: “het absolute gewicht maakt niet uit. Het hangt er vanaf hoelang je het vast houdt. Als het voor een minuut vasthoudt, is het geen probleem. Als je het voor een uur vasthoudt, begint mijn arm pijn te doen. Als ik het een dag lang vasthoudt, voelt mijn arm lam en verward. In ieder geval, verandert het gewicht van het glas niet, maar hoe langer ik het vasthoud, hoe zwaarder het aanvoelt. Ze vervolgde, de stres en zorgen in het leven zijn als dat glas met water. Denk aan ze voor even en er zal niets gebeuren. Denk wat langer aan ze en het begint pijn te doen. En als je een hele dag aan ze denk, voel je je verward, ongeschikt om iets te doen. Het is belangrijk om te onthouden de stress te laten gaan. Zo vroeg mogelijk in de avond als je kan, moet je je verplichtingen loslaten. Neem ze niet mee van de avond naar de nacht. Herinner om het glas neer te zetten!

____________________________________________________________________________________________________________

 14313_384671428282132_1724451550_n[1]

_____________________________________________________________________________________________________________

sissies Op zaterdag 1 juni geven Satya (Jolanda Groeneveld) en Shabad Deep Kaur (Patricia Pattinama), een mantra concert in spiritueel centrum ‘The soulcircle’ in Roosendaal. In het eerste gedeelte van de avond wordt je van harte uitgenodigd om mee te zingen, en in het 2e gedeelte om lekker weg te zakken in een matrasje en rond te dobberen in een ontspannend klankbad van helende, hemelse klanken en zacht wiegende mantra’s. Satya en Shabad Deep Kaur schrijven beide mantra’s, zingen 2e stem op elkaars aankomende cd’s en verenigen zich door middel van een concert-tour door Nederland in hun gedeelde passie & missie: het delen van de helende, meditatieve kracht en vreugde van het luisteren naar/ zingen van mantra’s, en van het zingen in een groep. Aanmelden bij Satya: satyamantramusic@gmail. Prijs: 12 euro
Inloop 19.15, concert 19.30-21.30

_____________________________________________________________________________________________________________

Als je verlangt naar bevrijding, maar nog steeds ‘mijn’ zegt, en denkt dat je het lichaam bent, ben je geen wijs mens of oprechte zoeker. Je bent dan nog steeds een mens die lijdt. Ashtavakra Gita

 _____________________________________________________________________________________________________________

Even voorstellen: Marjan Pegman zet zich in voor de patiëntenvereniging FDP. Op 9 juni a.s. wordt in Amsterdam de “Heldenrace”gelopen. Dit is een jaarlijks gebeuren en iedereen die een goed doel wil steunen kan zich hier voor opgeven. Mijn man Pieter is bijna 13 jaar geleden aan de ziekte van Pick overleden ( valt onder FTD- frontale temporale dementie). Ik ben secretaris van de Stichting Pick’s Lotgenoten.  Voor meer klik op: Informatie Marjan Pegman

____________________________________________________________________________________________________

_MG_8711 (Kopie) Vrijdagavond 21 juni “Midzomermeditatie in de Mariakerk” Midzomer is net als midwinter een nieuw begin. Het is een natuurlijk keerpunt. In feite is het een kort magisch kosmisch moment. Het is een goed moment voor bezinning en om even bewust stil te staan bij je leven van dit moment en je af te vragen: Waar ben ik mee bezig? Wat geeft vrede in mijn leven? Wat geeft licht? Het belooft wederom een actieve midzomermeditatie te worden met meditatieve muziek, zang, meditatie en bijzondere ontmoetingen. Muzikaal wordt de meditatie ondersteund door Diapason en zanger Renze Ferwerda. Aanvang:20.00 ± 21.30 uur. Plaats: Wilhelminalaan 63, Oosterhout. Kosten: vrije bijdrage. Geen tijd voor bezinning hebben, is geen tijd hebben om te kijken waar we heen gaan, omdat we het te druk hebben er te komen.

Renze Live in Eindhoven.

_____________________________________________________________________________________________________________

RumiHomeBG_zps10f762b2[1]

_____________________________________________________________________________________________________________

 Meditatief schilderen: Op weg met jezelf. Heerlijk één dag samen creatief zijn. Alle materialen zijn aanwezig. Er is een inspirerende docent en een rustgevende locatie, je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Het thema waarin we werken: “We zijn zelf onze eigen weg”! Ieder schildert, op zijn eigen wijze. Het is een boeiende, inspirerende en creatieve ontdekkingstocht binnen in jezelf. Het geeft je de mogelijkheid verschillende kanten van jezelf te spiegelen en te herontdekken. De ochtend staat in het teken van: Wie ben ik? En in de middag stellen we ons de vraag: Wat wil ik? Datum:  Zaterdag 29 Juni 2013.  Plaats: Ridderstraat 71, 4902 PA Oosterhout. Aanvang: 09.00 uur einde 17.00 uur. Kosten: 55 euro. Opgaven: 0162 – 450832 of pietvanderpluijm@hetnet.nl

_____________________________________________________________________________________________________________

hoe-verwijder-je-een-teek-860[1] Hoe verwijder je een Teek? “Ik had een arts die mij vertelde wat zij gelooft dat de beste manier is om een teek te verwijderen. Dit is geweldig, want het werkt op die plaatsen waar het soms moeilijk is om aan te komen met een pincet: tussen de tenen, in het midden van een hoofd vol donker haar, etc. “Breng een klodder vloeibare zeep aan op een prop watten. Bedek de teek met de zeep doordrenkte prop watten en dep het een paar seconden (15-20), de teek zal zich spontaan losmaken en zichzelf vasthouden aan de watten wanneer u de prop weg neemt. Deze techniek heeft gewerkt elke keer als ik heb het gebruikt (en dat was vaak), en het is veel minder traumatisch voor de patiënt en makkelijker voor mezelf . Tenzij iemand allergisch is voor zeep, zie ik niet in dat deze techniek schadelijk zou zijn op enigerlei wijze.

_____________________________________________________________________________________________________________

Van hart tot hart

Van het ego tijdperk naar het harttijdperk, van het individueel bewustzijn naar het universeel bewustzijn! Mooie power point presentatie over de kwantumsprong in onze evolutie. De wereld is pas inzichtelijk voor de mens als deze totaalinzicht in zichzelf heeft.

___________________________________________________________________________________________________________

t_130x130_Henk_G[1]Het dagelijks leven als genezing. Een mooie en inspirerende overdenking van Henk Goossens. Henk heeft het boek: Met aandacht genezen geschreven en ik heb heel lang geleden (1987) bij Henk een workshop Natuurgeneeskunde gevolgd in centrum “de kleine aarde” in Boxtel. Via een enthousiaste yoga deelneemster kom ik aan deze tekst, die Henk speciaal voor haar geschreven had.  Via internet lees ik dat Henk nog steeds natuurgeneeskunde doceert en dat hij Zen meditatie verzorgd in Den Bosch. Klik voor de tekst. Het dagelijks leven als genezing

_____________________________________________________________________________________________________________

Fruit[1]

Wat is er met het eten van fruit aan de hand? We denken allemaal dat het eten van fruit betekent het kopen van fruit, het in stukken snijden en het in onze mond stoppen is. Het is niet zo makkelijk als je denkt. Het is belangrijk om te weten hoe en wanneer fruit te eten. Wat is de juiste manier van fruit eten? Het betekent niet het eten van fruit Na je maaltijden!  Vruchten moeten worden gegeten op een lege maag. Als je zo fruit eet, zal het een grote rol spelen om uw systeem te ontgiften en levert u met een grote hoeveelheid energie voor gewichtsverlies en andere levens activiteiten. FRUIT IS het belangrijkste voedsel. Laten we zeggen dat je twee sneetjes brood eet en dan een plakje fruit. Het deel van fruit is klaar om dwars door de maag in de darmen te gaan, maar het wordt daartoe verhinderd. In de tussentijd begint de hele maaltijd te rotten en te gisten en wendt zich tot zuur. Op het moment dat het fruit in contact komt met het voedsel in de maag en spijsverteringssappen, de hele massa van voedsel begint te bederven. Dus eet liever je fruit op een lege maag of voor uw maaltijden! Voor meer informatie, lees het hele artikel: WAT IS ER MET HET ETEN VAN FRUIT AAN DE HAND

_____________________________________________________________________________________________________________

Inspirerende tekst.

Roon Staal is een Nederlandse singer-songwriter en werd geboren op 6 maart 1980 in Nederland. Hij speelde de rol van Gavroche in de musical Les Miserables en zong en acteerde kort daarna in diverse tv-shows. Hij bracht een aantal singles uit, waarvan het nummer Help Me Through The Night, geschreven door zijn oom Ede Staal, de meest populaire was. Andere nummers waarmee hij zijn stijl van muziek neerzette zijn Nederlandse composities als Weet Waarom Je Leeft en Engelse composities als Women’s Day. In 2006 tradt hij op in de musical Rembrandt in de rol van Titus van Rijn, zoon van Rembrandt, en direct na het afronden van zijn bachelor studie Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam imponeerde hij het publiek met een integere interpretatie van de rol Peter Koot in de musical Petticoat, waarvoor hij een nominatie voor een Musical Award ontving.

_____________________________________________________________________________________________________________

plony

Dansen
Dansen, de wereld rond – Overgave – Omarming –  Middelpunt – de wereld om me heen.
Beweging, wegen, wagen –  Bewogen – Bevlogen?
Vleugels om te vliegen –  Naar weg van hier – maar ook weer terugkomen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Terugkomen thuis, eindelijk weer naar huis!
Naar mezelf – Naar de kern – Naar waar het om draait: Liefde.
In liefde leven, vol mededogen, vol moed. Plony

_____________________________________________________________________________________________________________

Fiets je fit!

Fiets je fit! Sommigen commerciële advertenties zijn echt leuk, zoals deze van het bronwater Contrex.

4 Reacties

 • Annelies,
  Geplaatst 1 mei 2013 19:11

  Hoi Piet
  Wat ben ik weer blij met je nieuwsbrief.
  De reactie op de reis van je hoofd naar je hart.Jij bent echt een heel fijn persoon dat ontroerde me echt wat ze allemaal over je zeiden ja heel speciaal mens ben je.En dat mag best een keer gezegd worden.Met ondere woorden ik steek alllemaal veren in je reet ha ha.Het gedicht van Henk Goosens vond ik ook mooi.Gedicht Dansen ook.Heel leuk filmpje Fiets je Fit.Het was weer 1 uurtje heerlijk relaxt ja ik geniet er echt van.Een fijne groet van Annelies

 • Toiny,
  Geplaatst 2 mei 2013 10:26

  Dag Piet,weer een inspirerende nieuwsbrief.Vooral dat schrijven over” De reis van je hoofd naar je hart “.Het vinden van de band met jezelf en daaraan blijven werken.Niet zoeken maar vinden.Warme groet

  • Mayke Kneepkens-Beelen,
   Geplaatst 13 juni 2013 15:15

   Lieve Piet, ik ben zo vrij om als vriendin van Margot Verhulst jou en het vele moois wat ik via de mail van haar heb mogen ontvangen, ik zit deze nieuwsbrief te lezen in onze vakantie plaats CAD-zand waar het onstuimig maar ook heel rustig is eenwaardig de vele mooie woorden en gezang op zijn plaats zijn,dank hiervoor, graag zou ik ook deze nieuwsbrief willen ontvangen wanneer het mogelijk is.Mijn naam en mailadres geef ik graag door: maykebeelen@hotmail.com
   Voor deze mooie zomerse tijd wens ik je veel inspiratie, hartelijke groeten Mayke Kneepkens- Beelen.

   • Piet van der Pluijm,
    Geplaatst 14 juni 2013 11:40

    Mayke,
    Bedankt voor je warme woorden, je zit in het bestand. fijne tijd in Cadzand en goed weekend, warm groetend, Piet.

Plaats reactie