Nieuwsbrief Januari 2013

 Nieuwjaarswens 2013. Stel je eens voor dat alles al in je is: vrede, vreugde, vrijheid, ruimte, liefde, licht… Maar stel dat er in de tijd van alles vóór is komen te staan waardoor je het nu niet meer ziet… Stel dat je dat alles opruimt, los laat… dat je dit als versiering in een boom hangt of als een kaarsje opbrandt… Weet je wat er dan overblijft… vrede, vreugde, vrijheid, ruimte, liefde, licht.

_________________________________________________________________________________________________________________

 Berg – kristal. In feite zijn wij allemaal genodigd onze berg op te gaan. In veel spirituele richtingen kom je het beeld van de berg tegen. Het is een uitnodiging je weg te zoeken in een doolhof van wegen, mogelijkheden en invloeden. Het klimmen wordt vaak bemoeilijkt door negatieve ervaringen vanuit het verleden, het voedt daardoor onze angst. We hebben vaak allemaal te maken met: gezinsbelangen en maatschappelijke belangen, financiële belangen, we hebben onze verlangens, talenten, aard en mogelijkheden! Vrienden en kennissen die meepraten. Wat is de mogelijkheid van het leven? Wat wordt verlangd? Worden we overvraagd? Moeten we onder onze maat blijven? Belangrijk is dat we vanuit een basisvertrouwen en zelfvertrouwen leven. En daar staat de berg symbool voor. Stevig, stabiel en compact. Hij geeft je op de top een goed uitzicht van waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt in het leven.

Voordat je een berg gaat beklimmen, zou je toch zeker je uitrusting moeten onderzoeken, om te zien of die in orde is, of het touw geen slechte plekken heeft, want je leven hangt ervan af. Je dient bereid te zijn op weg te gaan, oude overtuigingen los te laten. Nieuwe discipline en doorzettings vermogen toe te passen. En dat allemaal om in de eenheid met jezelf te komen, wat je de mogelijkheid geeft verder te gaan wanneer je het gevoel hebt aan het eind van je krachten te zijn. Het zijn juist die stappen in het onbekende, genomen in (on)geloof en in kracht of onmacht, die wonderen kunnen doen en levens kunnen veranderen. Ik geef je graag deze bergkristal omdat “leven vanuit je kern”niet eenvoudig is. Deze bergkristal herinnert je aan de wereldvrede meditatie, aan je zuiverheid en doorzettingsvermogen wat nodig is om je doel te bereiken en oude overtuigingen los te laten.

De werking van de bergkristal is veelzijdig: hij helpt bij depressies, haaruitval, diarree, bij duizeligheid, heimwee, hoofdpijn, wagenziekte, nervositeit, evenwichtsstoornissen, eczeem, huidziekten, pijnlijke littekens, kiespijn, rugpijn en is goed voor je hart en geeft je geduld. Beschermt de zonnevlecht, neemt zorgen weg, geeft moed en vitaliteit en versterkt de goede wil. M.a.w. genoeg gereedschap om je berg te beklimmen. In elke steen zit een bepaalde trilling of energie, ontstaan door de tijd, atmosfeer en herkomst van het materiaal. Bergkristal is voortgekomen uit zuivere koolzure kalk. Het bezit een zuiverende energie en is in staat ons troebele (zelf) beeld te verhelderen. Wij mensen behoren tot de aarde en tot de hemel (kosmos) of ik zou ook kunnen zeggen: wij dragen in onszelf de aarde en de hemel. Door onze geboorte behoren we tot de aarde en krijgen we als mensenkind ook de kans om onze taak te kennen en vervullen. Dat is onze eerste en duidelijkste opdracht: “het leven aanvaarden en onze unieke plaats erin innemen”. Dat wens ik iedereen toe in 2013.

_________________________________________________________________________________________________________________

Wat is MasterPeace?

MasterPeace wordt het meest hartverwarmende vredesinitiatief ooit en komt voort uit een nauwe samenwerking tussen oost en west, met steun van NGO’s bedrijven, steden, social entrepreneurs en jou. MasterPeace ontwikkelt verschillende aantrekkelijke projecten voor vredesopbouw, waaronder een betoverend popconcert in Caïro op de Internationale Dag van de Vrede (21 september) in 2014. Hier zullen artiesten uit de belangrijkste focusgebieden in de wereld samen optreden om verbondenheid, internationale samenwerking en het terugdringen van (gewapende) conflicten te stimuleren. Het concert is een exclusieve beloning voor mensen die in de jaren voorafgaand aan de Internationale Dag van de Vrede 2014 de activiteiten voor vredesopbouw actief hebben ondersteund. Peacebuilding is immers een werkwoord. De officiële lancering van MasterPeace vond plaats op de Internationale Dag van de Vrede in 2011. Er zijn tal van redenen om een grootschalig, nieuw, fris, innovatief, bottom-up vredesinitiatief te beginnen dat wordt gesteund door oost en west. Het aantal oorlogen neemt toe, net als het aantal vluchtelingen als gevolg van die conflicten. Juist in focusgebieden worden vrouwen en kinderen (kindsoldaten) vaak hevig misbruikt, staan mensenrechten en democratie het hardst onder druk en is de achterstand op het realiseren van de UN Millenniumdoelen gemiddeld vier keer zo groot. Deze Millenium doelen zijn onder meer gericht op onderwijs, het uitbannen van armoede en gelijke kansen voor iedereen. Ten slotte worden de verdragen tegen het verspreiden van kernwapens grotendeels genegeerd.

Je zou verwachten dat het voorkomen van conflicten hoog bij iedereen op de agenda staat. Je zou verwachten dat wereldleiders er alles aan doen om de VN Millenium doelen te halen en het verspreiden van kernwapens tegen te gaan. Je zou verwachten dat iedereen de Internationale Dag van de Vrede kent en dat we na die geweldige speech van president Obama (juni 2009) aan de slag zouden gaan. Je zou verwachten dat er een enorme actieve vredesbeweging op gang zou komen, want peace building is immers een werkwoord. Dit is allemaal niet gebeurd. Het enige wat toe lijkt te nemen is het aantal mensen dat conflicten aanwakkert tussen culturen en geloven. Ondertussen zijn er zoveel mooie vredesinitiatieven en mensen die keihard aan de slag zijn in de focusgebieden zelf. Helden die instrumenten durven te kiezen in plaats van wapens. Deze initiatieven en mensen verdienen meer steun en zichtbaarheid. Door hippe campagnes te voeren en muziek, kunst, sport en (nieuwe) media een centrale rol te geven, kunnen we mensen en bedrijven uit de hele wereld betrekken bij en enthousiast maken voor vredesinitiatieven! Zou het niet inspirerend zijn om mensen op grote schaal samen te brengen en ze samen aan de slag te laten gaan voor de vrede, zonder dat daar eerst iets ergs aan vooraf moet gaan? Eenvoudigweg door wilskracht en verbondenheid.

Het werk van MasterPeace.

_________________________________________________________________________________________________________________

 Beheerste liefde is geen liefde, verplichte liefde is geen liefde. Liefde is iets dat stroomt vanuit het diepgewortelde besef dat we van onszelf houden. Het is niet mogelijk van een ander te houden als we onszelf niet kennen en niet van onszelf houden. Als we van onszelf houden kent de hoeveelheid liefde die we kunnen delen geen grenzen. Maar liefde kan nooit op afroep gefabriceerd worden omdat we er iets voor terug willen of moeten krijgen. Liefde is energie die gedeeld wordt omdat we er zoveel van hebben.  Anne Wilson Schaef

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

We hebben alles, maar wat doen we ermee? In India bestaan zeer verfijnde muziekinstrumenten. Nergens ter wereld is men erin geslaagd die verfijning te evenaren. Nog één man die in de Himalaya woont en af en toe naar het laagland komt, bespeelt een speciaal soort snaarinstrument waarvan er vroeger meer van bestonden. Een dergelijk instrument werd vroeger door vele musici bespeeld, maar tegenwoordig kan alleen hij er nog op spelen. Het heet een rudra veena en het vergt een langdurige discipline, jaren van oefening, wel vier tot vijf uur per dag om het instrument te laten zingen. Zo was er op dag een man die zijn huis grondig schoon maakte. Hij vond een oud stoffig muziekinstrument op de zolder en dacht, het staat hier al mijn hele leven, ik doe er niets mee, dus zet ik het aan straat.

De man was nog maar amper terug in huis of er klonk wonder mooie muziek vanaf de straat, zoiets had hij nog nooit gehoord. Hij ging terug naar de straat en zag een bedelaar spelen op het oude stoffige instrument. De bedelaar was eigenlijk geen bedelaar maar muzikant, hij bespeelde oude antieke instrumenten. Maar omdat er bijna geen mensen waren die deze muziek begrepen, was het lastig voor hem om iets te verdienen. Door bedelaar te worden kon hij zijn zoektocht naar oude instrumenten voortzetten. Toen hij het instrument zag kon hij zijn ogen niet geloven, want daar was hij al jaren naar op zoek. Toen de bedelaar op hield met spelen, zei de man die het instrument kort daarvoor op straat had gezet: dat instrument is van mij. De bedelaar antwoordde: Luister goed, een muziekinstrument is van degene die erop kan spelen. Jij hebt het weggegooid en daarmee heb je een zeer waardevol instrument beledigd. En wat moet je ermee? Ik heb er lang naar gezocht en jij kunt het niet bespelen, muziek kan geen eigendom zijn, ze is kunst, ze is liefde, ze is toewijding, ze is gebed, je kunt haar niet in bezit nemen, je kunt haar alleen ZIJN! De man bedankte de bedelaar voor de les, hij zei. Je hebt inderdaad gelijk, we hebben alles, maar wat doen we ermee?

En zo kom ik bij het volgende filmpje, deze bovenstaande overdenking heb ik begin 2000 geschreven en staat in het boekje Momenten. Ik kreeg dit filmpje toegestuurd en moest gelijk aan de overdenking denken. The Recycled Orchestra is een prachtig project, wat je weer even met twee benen op de grond zet. Want waar gaat het over in ons leven? Cateura, Paraguay is een stad in wezen gebouwd op de top van een stortplaats. Vuilnismannen surfen op het afval voor verkoopbare goederen, en kinderen lopen vaak het risico betrokken te raken bij drugs en bendes. Als dirigent Szaran en muziekleraar Fabio een muziekprogramma voor de kinderen van Cateura opzetten, hebben ze al snel meer studenten dan instrumenten. De kinderen hadden nog nooit een viool gezien die gemaakt was van afval. Vandaag de dag is er een heel orkest van geassembleerde instrumenten: ‘ The Recycled Orchestra’. De film laat zien hoe afval en gerecyclede materialen kunnen worden omgetoverd tot mooie klinkende muziekinstrumenten, maar nog belangrijker, het getuigt van de transformatie van kostbare mensen.

The Recycled Orchestra.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

IMG_9774 Heb jij nog gedroomd vannacht!! Ieder mens droom 3 x per nacht. Je kunt je dromen echter meestal niet meer herinneren.Totdat je herhalende dromen krijgt of erger nog een nachtmerrie! Bijna iedereen weet en beseft dat die droom voor hem/haar iets betekent, maar komt daar meestal alleen niet uit. Wat een droom ons laat zien is de schaduw van de wijsheid die in de mens leeft, zelfs wanneer hij zich in waaktoestand daarvan in het geheel niet bewust is. Wij zijn ons er niet van bewust, omdat we vaak bezig zijn met naar buiten gerichte dingen en tegelijkertijd slapen met betrekking tot de zaken die werkelijk in ons leven van belang zijn”. Wat heeft de droomwereld je te vertellen? Een niet uitgepakte droom is als een ongelezen boek, elke nacht krijg je een geschenk. Maar hoe pak je dit cadeautje uit?Welke vaak heel concrete adviezen liggen in je dromen en daarmee in je eigen leven, verborgen? Paul de Kleijn stelt je in staat, om je eigen dromen te leren duiden. Ik help mensen, door middel van hun droom inzicht te krijgen, van delen van zichzelf, die nog niet in het bewustzijn waren. Het werkelijk ervaren van de droombeelden maakt dat er weer contact kan ontstaan met een dieper weten. Je wordt weer wakker ten aanzien van de zaken die wezenlijk zijn. Vrijdagavond 11 januari verzorgt Paul een workshop “Dromen” in de praktijk van Werken aan innerlijke vrede, Ridderstraat 71, 4902 PA in Oosterhout. Kosten 7.50 euro inclusief koffie/thee. Aanvang om 19.30 tot 22.00 uur. Opgave bij Paul 06-140544 pdekleijn@casema.nl Ook komt er een vervolg van 5 vrijdagavonden waarin het thema dromen centraal staat. Op hetzelfde adres en tijdstip. Voor meer informatie en data: Heb jij nog gedroomd vannacht.

_________________________________________________________________________________________________________________

  Workshop kennismaking Ayurvedische keuken: zaterdag 2 Februari 20123. Ayurvedisch koken is een manier van zorg dragen voor ons lichamelijke en geestelijk welzijn. Voor ieder mens is dit anders. Het voedsel dat hij of zij tot zich neemt hoort daarop te worden aangepast. Maar hoe kook je Ayurvedisch met Nederlandse groenten, specerijen en kruiden. In de workshop gaan we kijken welke constitutie je hebt, wat de Ayurvedische keuken zo speciaal maakt en er wordt ook gegeten. Datum zaterdag 2 februari, aanvang om 14.00 uur en einde om ± 20. 00 uur. Kosten 55 euro. Inclusief maaltijd en syllabus. Plaats: Ridderstraat 71, 4902 PA in Oosterhout. Voor méér informatie klik: Voeding is meer dan datgene wat je tijdens het eten in je mond steekt  Opgeven 0162-450832. Plaats: Ridderstraat 71, 4902 PA Oosterhout.

_________________________________________________________________________________________________________________

InsideOut_MarcodeJager[1] Groeien is kunnen leven met onzekerheden, naar anderen toegaan zonder vooroordelen, ontvangen geven en delen. Liefhebben zonder te eisen, je in vrijheid binden, kiezen voor datgene wat mensen meer maakt; open staan voor jezelf, de ander, de wereld, een evenwicht vinden tussen uitersten, mensen ontmoeten van oog tot oog, van hart tot hart, zoeken samen, soms alleen op weg gaan als mens en medemens; het is een hand reiken en blijven geloven en vertrouwen in jezelf en de ander. Groeien is een beetje afstand nemen van altijd je eigen wil en wensen, zachtjes afstand nemen van zoveel wat lang vanzelfsprekend was. Marco de Jager – Uit het boek: Een reis naar onafhankelijkheid, Steenbergen: www.inside-out.nu

_________________________________________________________________________________________________________________

Justen Beer in de hoofdrol

With a piece of chalk ofwel ‘met een stuk krijt’ is een nogal hartverwarmend korte video over een jonge jongen die breakdancing gebruikt om boven moeilijke omstandigheden met een stuk van krijt. De hoofdrol  is voor Justen Beer die deel van breakdancegroep: Hustle Kidz uitmaakt. De video is een project van JuBaFilms gevestigd in Duitsland. U kunt meer van hun werk zien op hun YouTube-kanaal.

_________________________________________________________________________________________________________________

Even Voorstellen Marion van den Broek (Diëtiste) uit Chaam.

Eet je fit en gezond

 

 

 

 

 

 

 

 

Voel jij je moe, futloos of heb je net de zoveelste mislukte afslankpoging achter de rug? Dan wordt het nu de hoogste tijd om je leefstijl eens echt onder de loep te nemen. Veel mensen denken dat ze gezond eten, maar is dat ook zo? Afvallen en je fit voelen door gezond te eten? Ik kan je daar bij helpen. Begin je volgende afslankpoging niet met minder eten, maar juist met meer eten! Door lekker veel gezonde producten te kiezen kun je ongezonde gewoontes blijvend veranderen. Denk zelf actief mee over je eigen voedingspatroon en voorkom op die manier het gevreesde jojo-effect. Stop met lijnen, ga eten! Voel je energie en levenslust terugkomen en bereik tegelijkertijd jouw gewenste gewicht! Maar… dit proces heeft tijd nodig. Door onze intensieve samenwerking leer je geleidelijk jouw nieuwe, gezonde voedingspatroon (her)kennen. Na een tijdje voelt dat patroon zo vertrouwd dat je niet meer beter weet. De rest van je leven wil je genieten van eten zonder schuldgevoelens. Eten wordt je vriend, niet je vijand! www.eetjefitengezond.nl

_________________________________________________________________________________________________________________ 

De Ecologische Voetafdruk is een rekenmethode die aangeeft hoeveel biologisch productieve grond- en wateroppervlakte we per persoon innemen op aarde. Bij een eerlijke mondiale verdeling van de milieugebruiksruimte zou elke wereldbewoner gemiddeld recht hebben op 1,8 hectare. Een gemiddelde Nederlander gebruikt 6,7 ha. Je snapt we hebben een probleem. Iemand die zich specifiek met dit probleem bezig houdt is Jan Juffermans, hij heeft bij de Kleine Aarde gewerkt in Boxtel en op zijn website vindt je veel interessante informatie. www.janjuffermans.nl

_________________________________________________________________________________________________________________

NAG HAMMADI GESCHRIFTEN,  J. Slavenburg en W. Glaudemans
Ankh Hermes,  ISBN  9020219499,   Prijs  59,50 Euro,   1240 pagina’s

In december 1945 ontdekte een Arabische boer bij het Egyptische plaatsje Nag Hammadi een kruik met een vijfigtal zeer oude geschriften. Toen deze na vele omzwervingen terecht kwamen in het Koptisch Museum in Caïro, waar ze nog steeds zijn, konden wetenschappers aan de gang met het ontcijferen ervan. Voor hun verbaasde ogen verschenen teksten als het Evangelie van de Waarheid, het Geheime boek van Johannes en het Gebed van de apostel Paulus.  Maar ook “verslagen”van gesprekken tussen Jezus en zijn leerlingen, zoals het oude Gesprek met de verlosser en het Geheime boek van Jacobus. Van het in de kruik teruggevonden Evangelie van Thomas staat vrijwel zeker vast dat het ouder is dan de nieuwtestamentische evangeliën. Het bevat uitspraken van Jezus die nog niet bekend waren en die een ander christendom laten zien dan de door de kerken overgeleverde traditie. Opvallend in deze vondst is dat niet alle geschriften christelijk zijn. Zo zijn er joodse geschriften en hermetische geschriften bij. In bijna alle teksten is er sprake van “gnosis” in de betekenis van “diepere kennis”, uitzonderlijke wijsheidsleringen uit de eerste twee eeuwen van onze jaartelling. Voor het eerst zal nu in een integrale Nederlandse vertaling van alle geschriften tegemoet worden gekomen aan de behoefte van velen om deze teksten te bestuderen, ze te gebruiken bij theologische studies, cursussen, therapieën en gespreksgroepen, meditatie enzovoort. Alle teksten (verdeeld over twee delen) zijn voorzien van duidelijke inleidingen en verhelderend commentaar. In dit eerste deel zijn alle christelijke teksten en de openbaringen van Hermes Trismegistos opgenomen; in het tweede deel staan uiterst boeiende gnostische verhandelingen. De Nag Hammadi-geschriften tonen ons de vergeten wortels van onze christelijke cultuur. Na “Nag Hammadi” dient de westerse cultuurgeschiedenis herschreven te worden. Het boek is een standaardwerk waar niemand, die serieus over christendom en oude wijsheid wil spreken, meer omheen zal kunnen.

_________________________________________________________________________________________________________________

Ayurvedische massage weekend workshop 9 en 10 Maart 2013.

clip_image002

Klik voor méér informatie op de link: Ayurvedische-massage-weekend-workshop

_________________________________________________________________________________________________________________

yoga voor ouderen.  Inmiddels verzorg ik sinds 1992 Yoga voor ouderen. Al die tijd heb ik dat in wijkhuis Strijen gedaan, maar de gemeente heeft beslist dat er een aantal wijkhuizen dicht moeten, dus mocht ik op zoek naar een andere locatie en via zorgcentrum Oosterheem ben ik bij Dansschool Minneboo terecht gekomen en het is een prachtige, rustige locatie. Yoga voor ouderen is in feite vanaf 50 jaar en het is met mijn intentie om juist het ouder wordende lichaam soepel, ontspannen en vitaal te houden. De lessen worden gegeven op donderdagmiddag en duren een uur. De eerste les begint om 13.30 uur, de tweede om 14.30 uur en de laatsten om 15.30 uur. De kosten zijn 20 euro per maand. Voor meer informatie vraag de folder aan of bel 0162-450832.

_________________________________________________________________________________________________________________

Sci Chinmoy.

Sri Chinmoy was een spirituele leraar die de mensheid wilde inspireren en van dienst wilde zijn met zijn zielvolle creaties, zijn gebeden, meditaties en met literaire, muzikale en artistieke werken. Mag de eenvoud, zuiverheid en het licht van Sri Chinmoy’s werk jou ook inspireren. De muziek is: One Day in August door Marc Teichert. Voor meer informatie kijk op: http://nl.srichinmoycentre.org/main-nl

_________________________________________________________________________________________________________________

caesarmustdie2[1] Op verzoek van velen de inleidende tekst van Jacqueline Etman voor de Wereld Vrede Film 27 december j.l in Filmtheater de Bussel. Klik op: Inleiding Wereld Vrede Film 27 December door Jacqueline Etman

_______________________________________________________________________________________________

120824022158-eckhart-tolle-story-top[1] De man in het bed is panisch van angst. Voor de zoveelste keer wordt hij midden in de nacht wakker met die ene, zich steeds weer herhalende gedachte: ‘ik kan niet meer met mezelf leven’. Al jaren wordt hij heen en weer geslingerd tussen ondragelijke spanningen en zelfmoordneigingen. Plotseling komt er een andere gedachte in hem op: als ik niet met mezelf kan leven, dat moeten er twee ikken zijn! De ik en het zelf, waarmee ik niet kan leven. Misschien denkt hij, is slechts één van hen echt. Die gedachte maakt zoveel indruk, dat hij even helemaal niet meer kan denken. Zijn geest wordt voor het eerst van zijn leven volkomen stil. Maar net als hij opgelucht wil ademhalen, verandert de stilte in een draaikolk die hem meeneemt naar onpeilbare diepten en alles wat hij kan doen, is zich laten vallen. Eckhart Tolle kan zich niet meer herinneren wat er daarna gebeurd is, maar als hij bijkomt, is hij een ander mens. Ook de wereld om hem heen lijkt veranderd. Hij is diep onder de indruk van de schoonheid van het leven. Alsof hij opnieuw is geboren. Het enige wat nog telde was het heden, waarin alles goed was. In zijn nieuwe staat van bewustzijn zit Tolle vervolgens twee jaar vooral op bankjes in de parken van Londen. Geleidelijk aan laat hij steeds meer achter zich: huis, baan, relaties, status, bezittingen….Hij heeft niets meer nodig om gelukkig te zijn. Hij heeft zijn doel bereikt en is op ieder moment precies waar hij moet zijn. In 1998 verschijnt zijn eerste boek: De kracht van het Nu, wat inmiddels in 30 talen is uitgegeven, daarna volgt: De nieuwe Aarde, eveneens een bestseller, hij heeft een prachtige website: www.eckharttolletv.com Wie heeft nog niet van deze bijzondere 64 jaar geboren Duitser gehoord, die inmiddels in Canada woont?

_________________________________________________________________________________________________________________

 Weten dat je gedragen wordt.

Weten dat je een hand aangereikt krijgt als je die nodig hebt, dat er een hand is die je vasthoudt, weten dat je gedragen wordt als jij je hand uitsteekt.

Weten dat er een schouder is waarop je kunt steunen, een schouder om uit te huilen, weten dat je gedragen wordt, als jij je schouder geeft.

Weten dat er ogen zijn die je zien, oren die je verstaan, weten dat je gedragen wordt als jij je daarvoor opent.

Weten dat er grond is onder je voeten, een fundament in de oudste lagen van je ziel, weten dat je gedragen wordt door jouw eigen oorspronkelijke bewustzijn!

_________________________________________________________________________________________________________________

Een eerbetoon aan TOON

Zo’n unieke man, die Toon, met zijn prachtige gevoelige “kijk” op het leven. Onvergetelijk!!! Ook een prachtige fotoreportage erbij, geweldig!! Een genot om naar te kijken!

7 Reacties

 • Yvonne Hof,
  Geplaatst 1 januari 2013 12:52

  Lieve Piet,

  een liefdevol enw arm 2013 voor jou en je gezin.
  Een fantastisch inspirerend gevoel voor dit jaar kwam over me heen toen ik jouw nieuwsbrief weer las.
  Inspirerend om van 2013 een bijzonder jaar te maken zoals iedere dag bijzonder is. Iedere dag van 2013 diep naar binnen gaan om naar buiten ook meer diepte te kunnen ervaren.|
  Dank voor jouw gegeven inspiratie !
  Hug,
  Yvonne

 • Paulien Ongering,
  Geplaatst 1 januari 2013 13:13

  Beste Piet, Dank voor zoveel fijne en inspirerende dingen om te zien en te horen! Ontrorende breakdancer, lijkt me fantastisch om te doen!

 • Hanneke van Heusen,
  Geplaatst 2 januari 2013 07:12

  Dankjewel lieve Piet voor je mooie nieuwsbrief! Heel gezond, inspirerend en creatief 2013 gewenst! Hanneke

 • Hanneke van Heusen,
  Geplaatst 2 januari 2013 07:13

  Dankjewel Piet voor jouw mooie nieuwsbrief! Heel fijn gezond, inspirerend en creatief 2013 gewenst voor 2013 en natuurijk ook daarna;) Hanneke

 • Josephine,
  Geplaatst 3 januari 2013 12:31

  Dank Piet,
  Voor zoveel inspiratie. Diep tot aan de kern ben ik geraakt door zoveel liefde te ervaren en te delen met zovelen. Vaak drijf ik weg door de gang van de dag. maar door dit te ervaren kom ik terug naar mijn kern, daar waar ik thuis ben!

  Ik wens je een gezond 2013.

  Groet vanuit het hart,

  Josephine

 • Emmy,
  Geplaatst 1 februari 2013 14:26

  Lieve Piet….. Wat is het weer een inspirerende nieuwsbrief, complimenten voor zoveel informatie, top liefs Emmy

 • Annelies,
  Geplaatst 2 februari 2013 18:16

  Bedankt voor je nieuwsbrief vind het telkens weer fijn om alles door tenemen.
  Hele fijne inspireratie .
  Een fijne warme groet Annelies

Plaats reactie